недеља, 11. децембар 2011.

Bakar - The first edition

Danas je zaista za mene bio sjajan dan! Napokon sam dozvolila i ugodila sebi da se igram malo sa žicom, bakrom, kamenčićima :) I da! Veoma mi se dopada... Čim se steknu mogućnosti planiram mnogo sebe da dam kako bih zaista opet stvorila nešto baš drugačije, mada jasno mi je da je žica ograničen materijal u neku ruku, ali, lični pečat uvek može da se da :) a i ona je samo početak :)
Moja 2 rada od danas ... Veći, providan kabason je staklo i sama tehnika mi je ok, ali mi se druga više dopada :) a i lakša je :D Drugi kamen je Laurvikit :) Iako je on crno-sivi, na braon je savršeno čučnuo ... Veoma sam zadovoljna, a posebno što je učiteljica jedna, divna, stpljiva umetnica, tako da sve preporuke ... Trk na njen blog :)

Pre i posle patine ...
Laurvikit - crni mesečev kamen, plavi (norveški) mesečev kamen, plavi biserni granit, plavi granit, granit ptičje oko, norveški plavi biser, kamen pabova ...



субота, 3. децембар 2011.

Retro Love Wish

Jooooj sramote!

4 meseca me nije bilo ... Priznajem da praktično ništa nisam radila! Jesam posmatrala kako se topi zlato i zaista je divno, ali moje ruke takle repromaterijal nisu :( bzv, ali to se ispravilo prošle nedelje :)
Rešila sam da pošaljem maler i lenjost na zadnja vrata i prijavila se na Mali sajam lepih stvari u NS :) tako da sam tamo sutra ... Na novoj adresi, Ignjata Pavlasa 3, Novi Sad od 13-20h 
...vidimo se...

I još jedan prelom, presek, odluka ... Više se ne bavim materijalima sa kojima sam se igrala zadnje 2 godine, nekako mi je došetalo da je vreme za nešto novo ... Tako da... metali, kamenje here I come :)

 Soon...