недеља, 11. децембар 2011.

Bakar - The first edition

Danas je zaista za mene bio sjajan dan! Napokon sam dozvolila i ugodila sebi da se igram malo sa žicom, bakrom, kamenčićima :) I da! Veoma mi se dopada... Čim se steknu mogućnosti planiram mnogo sebe da dam kako bih zaista opet stvorila nešto baš drugačije, mada jasno mi je da je žica ograničen materijal u neku ruku, ali, lični pečat uvek može da se da :) a i ona je samo početak :)
Moja 2 rada od danas ... Veći, providan kabason je staklo i sama tehnika mi je ok, ali mi se druga više dopada :) a i lakša je :D Drugi kamen je Laurvikit :) Iako je on crno-sivi, na braon je savršeno čučnuo ... Veoma sam zadovoljna, a posebno što je učiteljica jedna, divna, stpljiva umetnica, tako da sve preporuke ... Trk na njen blog :)

Pre i posle patine ...
Laurvikit - crni mesečev kamen, plavi (norveški) mesečev kamen, plavi biserni granit, plavi granit, granit ptičje oko, norveški plavi biser, kamen pabova ...6 коментара:

 1. Divan preobražaj prije i poslije patiniranja. Jako su lijepi.
  Pozz :))

  ОдговориИзбриши
 2. Posle patiniranja je mnogo elegantnijeg izgleda :)
  Zelim ti puno novih ideja... Sretno u novom materijalu (tako da kazem :))

  ОдговориИзбриши
 3. Hvala vam :) zaista je razlika ogromna... Meni se mnogo dopada ova tamna tamna braon, tako da je patina pun pogodak! Zao mi je sto Laurvikit nema bolju sliku, cisto zbog njegovih sjajnih bljeskova, ali dodacu sliku cim ugrabim prirodno osvetljenje ...

  ОдговориИзбриши