среда, 13. април 2011.

Drago! i tačka ...

Imam nevidjenu potrebu da se igram sa poludragim kamenjem, ali kako moja potreba raste, kočnice na novčaniku opadaju :D to valjda tako uzročno-posledično ... Ovo što sam napravila, nije ništa posebno, u smislu da je za njihovu izradu potrebno neznamtinijakakvospecijalnoumeće ali eto, meni su drage i simpatične, posebno što sam tek kupljeno kamenje propisno očistila od negativne energije, a zatim ga malo i sunčala, a da ne pričam sa koliko ljubavi sam ih posmatrala, to se ceni, jel : )
Slede narukvica i mindjuše od Labradorita ...
U par rečenica, C/P sa drugih sajtova, biram za vas najlepše ... "Može da vas odvede u drugi svet ili u druge živote. Otklanja projekcije drugih ljudi i misaone formacije koje su se zakačile za auru. Labradorit je koristan pratilac kroz promene, jer daje snagu i istrajnost. On ima moć da zarobi svetlost. Talasna dužina svetlosti koja izadje iz Labradorita je drastično manja od one koja je u njega ušla. Može doneti neočekivana ili neverovatna rešenja."
Granat.
Drugi pisali ja sam C/P za vas : ) "Granat je kamen koji štiti od lopova koji nameravaju da ukradu vaše dragocenosti, ideje ili uspeh na poslu. Koristite Granat ukoliko životinja nije srećna zato što ostaje u kući dok njeni vlasnici odlaze na posao. Doneće ponovo strast i umetnost uživanja. Fokusirajte se na Granat da dobijete ono što strasno želite: posao ili kreativnu avanturu."


Sorry for not translating this blog post, but I`m really sick and not in the mood for English (had test in German) :D



10 коментара:

  1. Odlican izbor!!!
    Prosto ne znam koji mi je zanimljiviji. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan nakit :)) I hvala ti na ovim informacijama o dragom kamenju kojeg si koristila jer novih saznanja nikad dosta! Lijep pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  3. Polako ces naici na to nesto drugacije i svoje, iako mislis da ne treba neko posebno umece, mozda ces ti bas da osmislis nesto sasvim drugacije ;)
    I to ce da bude samo tvoje.
    Mozda je kod nakita od dragog kamenja, u stvari najbitnije njegovo delovanje i forma... Kako god bilo, ti si svakako napravila elegante komade nakita... ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Da ne komentarisem iz perspektive nekoga ko izradjuje nakit,nego kao neko ko svaki put uziva u magicnom putovanju na koje me teleportuje tvoja prica kroz ovo dragoceno kamenje:labradorit je ovaj put moj izbor :)

    ОдговориИзбриши
  5. Drangulije pa ja se nadam nekom finansijskom cudu pa da se upustim u izradu srebra, ovo nizanje nije bas inspirativno na duze staze : ) bar za mene ...
    Hvala vam puno, bas mi znaci : )

    ОдговориИзбриши
  6. Obožavam kristale i potpuno te razumem što si počela da radiš sa njima. Sve stvaarčice su lepe, ali narukvica od labradorita mi je fenomenalna! Svaka čast!

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман9. мај 2011. 15:27

    Ne bih bila iskrena kad bih rekla da sam poklonik verovanju u jak uticaj energije koje nosi poludrago i drago kamenje (to je, mislim, ipak u nama samima), ali bezuslovno verujem u njihovu lepotu!
    Ovi kamenčići su diiivni, rado bih ponela svaki komad koji si napravila! Opčinjava me njihova prirodna savršenost, nemerljiva naspram one koju imaju materijali stvoreni čovekovom rukom!
    Cenim da su u pitanju dani kada ćeš se "navući" na "Mixed media" i sve što ide s tim :-)

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala Domacice : ) svakako ne verujem da samim dodirom ili pogledom izlece i nevernog Tomu, ali da pokrenu neku emociju, promenu ... To sam i sama dozivela! Ali opet, verujem da moras da budes otvoren za to, inace nista ... Kao i za sve u zivotu ... Zavii od nas samih ...
    Pa, pocela sam malo da miksujem, ali plan mi je da predjem na neke postojanije materijale, srebro npr. :D ali dobri, imam svasta u planu, bice ...

    ОдговориИзбриши
  9. Ja volim nakit od kamenja,nekako ima dusu :)

    ОдговориИзбриши