субота, 26. фебруар 2011.

Panda me zove/ Panda calling me

Panda je super! Panda je ugrožena vrsta! Panda jede bambus! Jede ga između 12 i 16 sati dnevno! U Kini ga zovu Džinovska mačka medved! Tokom 90tih plišani Panda bio je hit za poklanjanje, zašto ga sada nema? U čitavom svetu ima samo 1600 Panda :`(  Tek rođeni panda liči na malog belog pacova :D Pande su na ovoj planeti preko 3 miliona godina, a ko zna, možda na nekoj drugoj planeti žive i duže i ima ih vise ... Planeta Pandi : ) Pande vole da su same, a druže se samo kada treba da se pare (kakav moderan život vode) :D ... itd.

Panda is great! Panda is an endangered species! Panda eating bamboo! Eat it 12 to 16 hours a day! In Chine they called Panda Giant Cat Bear! During the `90 panda toy was really popular for giving, why it now out of stock? In the whole world there are just 1600 pandas :`( A just born panda looks similar to a small white rat :D etc. Pandas have existed on this planet for over 3 million years, and who knows, maybe on the some another planet they live longer and  have them more ... Planet of Pandas : )) Pandas prefer living alone, they meet other pandas only when they have to mate (what modern life style) :D


11 коментара:

  1. Slatko je! Pandina sreća je što je ljudima simpatična pa joj je budućnost zbog toga izvesnija nego nekim ugroženim vrstama koje nisu tako "slatke".

    ОдговориИзбриши
  2. Da, znam : ( bas se rastuzim kada pomislim na buducnost ove planete ...

    ОдговориИзбриши
  3. :-D divno! Slazem se sa heklicom, kad su pande koje su nam jako simpaticne ugrozena vrsta, mozemo samo da se zapitamo sta je sa ostalim neupadljivim i sitnim stvorenjima, a ima ih mnogo za koje ne znamo ni da postoje a vec im preti nestanak... Silvija, tvoj panda je meden!

    ОдговориИзбриши
  4. Presladak mali pandica... Valjda ce da im bude bolje... Ako zavisi od nas, sumnjam... :(

    ОдговориИзбриши
  5. Obožavam pande, tako su slatki i dobročudni!
    A tvoj je baš poput njih, pusa!

    ОдговориИзбриши
  6. Predobro :)) Baš je slatka tvoja panda u bambusu!
    Lijep pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  7. Evo,ti si vec sacuvala jednu pandicu-u svom radu :)!

    ОдговориИзбриши
  8. Svidjaju mi se tvoji radovi,panda je divan.Nova sam na Bloggeru,posjeti me,pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  9. Divan je panda, Kazu da je problem s njima sto ne zele da se pare i sto radjaju mali broj mladih, ali ne krivim ih, veliki broj zivi u zarobljenistvu. Tvoj je bas sladak :)

    ОдговориИзбриши