петак, 12. новембар 2010.

Svaštara

Za početak da se zahvalim Danijeli na nagradi : ) moram da priznam da se ja lično ne bavim udeljivanjem nagrada, ali svakako mi prija i zahvaljujem svakom ko mi je namenio neku, znači kada znate da ste čitani ... Tako da svaki komentar je značajan koliko i neka virtuelna nagrada, tu stavljam = : ) e sad, u ovoj nagradi moram učestovati jer je spomenarskog tipa, a ja toliko volim spomenare, to mi je najlepša uspomena iz osnovne škole, mnogo sam se radovala svakoj onoj sveščici koja je kružila : )))

1.Zašto si stvorila blog?
2.Koju vrstu blogova čitaš?
3.Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
4.A odjeće?
5.Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
6.Koju boju najviše voliš?
7.Tvoj parfem?
8.Koji film najviše voliš?
9.Koje države želiš posjetiti i zašto?

1. Nemam pojma. Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla noge :D U početku mi je bilo zamorno, ali sam morala da ispoštujem kao svaki profesionalac. Sada mi blog predstavlja zabavu i uživam u posećivanju raznih blogova i kapiram ga kao novine, uz prvu jutarnju kaficu ... proverim šta ima novo : )
2. Uglavnom blogove namenjene ručnim radovima, fashion blogove, par inspirativnih blogova kao i par diary blogova. 
3.Stvarno se slabo šminkam i omiljena mi je ona koju trenutno koristim, a to je Miss sporty maskara i puder, Loreal rumenilo i dobih za diplomski neki divan srce komplet Pupa senki i ostalih mazalica.
4. Ima par radnji koji redovno posećujem, ali omiljeno je ono što u meni budi veliku radost da to želim da posedujem, a to je jako retko i sve ostalo nije vredno pomena ... tako da nemam, ali najviše imam Zarine garderobe ... I da dodam, svaka marka je omiljena kada je velika rasprodaja :D
5. Puder, imala sam problema sa aknama, tako da je to stvarno najbitnije ... Sad svi kažu da imam lepu i negovanu kožu, ali bilo je dana kada nisam ni želela da ustanem jer nisam znala sta ću sa svojim licem ... Probala sam skoro sve skupe pudere, ali sreća je u onom jeftinom od 250din marke Miss sporty, lepši puder u životu nije bio na mom licu ... A bili su razni cenjeni (my ass)-> sorry for language
6. Prljavo rozu, tamno ljubičastu, sivu, belu ... U principu sve, ali boje koje ne volim su crna, bebi roza i bebi plava i ne osećam se lepo u crvenom.
7. Jao, imam gomilu nekih parfema, ali sve me to jako slabo drži, nijedan mi nije omiljen, ali trenutno koristim Cacharel Promesse i Avon Rare Pearls
8. Hostel, Saw, Trka pacova, Balkanski špijun, Lajanje na Zvezde, Život je lep itd.
9. Portugal zato što mislim da ću se tu najviše pronaći, kao i ostale države na kugli Zemaljskoj, što da ne, ne bih odbila ni jednu kartu za bilo koju tačku na planeti pa cak i na vikend... Nije problem, išla bih bilo gde, bilo kad, sa bilo kim.

E sad, vidim da je dosta vas vec dobilo nagradu, tako da ja neću nikom proslediti jer ne želim da se neko nadje izostavljen, uglavnom posetim svačiji blog za svaki post.

Kao što sam napisala u prethodnom postu, u nedelju sam u Novom Sadu od 12-18h (dobro, ipak duže, treba se videti sa prijateljima : )) ali zvanično za posetioce u u tom periodu u klubu Trema u Narodnom pozoristu. Tim povodom ovih dana nastalo je dosta radova, ali posle nedelje ću malo da usporim : )


6 коментара:

  1. Prekrasni radovi Silvija!!!
    Puse i ugodan vikend.

    ОдговориИзбриши
  2. Lepi su ti ovi novi radovi. Nadam se da ces se lepo provesti u Novom Sadu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Znaci ne verujem! Prvi deo prvog odgovora poklapa se sa mojim. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala svima : ) I ja se nadam da ce biti lepo : ))) Xxaxaxax Biljo, u trenutku sam pomislila da sam nesvesno prepisala neki deo tvog posta :D ali ne, samo imamo isti stav prema blogu :D

    ОдговориИзбриши
  5. Kako si i u igrama blogera uspešna, kao i u pravljenju nakita, na mom blogu imaš novu nagradicu:)

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala puno Neno : ))) nesto ne mogu da postavim komentar na Vasem blogu :/ cim ugrabim malo vise vremena posveticu se nagradi : )

    ОдговориИзбриши