петак, 14. мај 2010.

Sha lal lal lala (what a beautiful day?)

Juce sam dobila dva sjajna poklona! Na oba sam skakutala srecna, trcala okolo po stanu, gledala ih, smejala se ... Divno stanje, sta da vam kazem ..
Prvi u tom danu dobila sam od koleginice Radice, "Glasovi iz daljine" ... Kada sam je videla na fejsu stvarno sam bila odusevljena, kupila me je odmah ... I tako, nije mi prosao odgovor na Radicino nagradno pitanje zasto bas ja da nosim ogrlicu na maturu (a i medju nama i bio mi je glup odgovor: "Zasto da ne?"), ali prosla je trampa :D sto je jos bolje, radujem se sto i ona uziva u necem mom : )))

Nije li divna?

Drugi poklon stigao je to vece, decko je najavio iznenadjenje, ocekivala sam stap za mog papagaja :D ali ne, stvarno je bilo iznenadjenje! Nesto sto mi je zadavalo pasivnu muku pred svaku izlozbu, nedostatak necega na sta bi poredjala svoje prstenje ... Svaki put ih poredjam po sistemu "kud koji mili moji" i stvarno je :/
Ali sad! Imam najdivniji kutiju za izlaganje, otmenu, sa stilom, handmade by Dejan Pavlovic ...
Zar nije super? Ja bih sebi zavidela :D

5 коментара:

  1. Prekrasno! Naročito mi se kutija dopada :)

    ОдговориИзбриши
  2. i ja ti zavidim :DD
    pogotovu na kutiji, prstenje mi se množi jako brzo :D

    ОдговориИзбриши
  3. Trampa je prosla da bolje ne moze biti - OBE smo zadovoljne, igrale smo se i radovale, a to je najlepse!
    Zbog MOG ZELENOG SRCA `pozelenelo` je dosta pogleda ovih dana ( a to je i bio cilj....hahaha).Slike ce govoriti vise od reci - cim `sredim` blog!
    Sreca, sreca, sreeecaaaauzivancijaaaaaa, :O

    ОдговориИзбриши