недеља, 30. мај 2010.

Ovog puta ne ...

Koliko sam uspešna u kopiranju same sebe, prosudite sami :D U pitanju su porudžbine jako popularnih komada nakita za koje mi nije bio problem da napravim slično, ali plašim se da već posle 3 puta uopšte ne uživam, pa ću se za sad ograničiti na do 3 varijacije na temu, jer u protivnom rizikujem da počnem da psujem sebe što sam pristala, xaxaxa i naucila sam da ne znam da kažem ne tokom ove moje karijere sa nakitom, mada desi se neki izlet, desi :D Zamislite da se "NE, ne znam da kažem NE" situacija produži na moju pravničku karijeru, ne ne ne bi valjalo ... Eto, svima koji čitaju ovaj moj post i požele nešto od ova dva čeda, moram da kažem NE : )))

3 коментара:

  1. jedna ideja radja drugu, ali moze da bude uzasno monotno, za onog koji izradjuje naravno... ali zato, mozes da zamislis kako je nekome ko je to narucio i kome nisi rekla NE :) kada vidi ono sto toliko zeli... :)

    ja ne umem da napravim iste stvari i sumnjam da bih ovako nesto uspela... kao sto si ti...
    svaka stvar je opet posebna na svoj nacin, a to treba znati... :)

    pozz... :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ah, to jeste, zao mi je kada moram da razocaram nekog, ali ne mogu ni protiv sebe ;) I stvarno je jako lep osecaj videti odusevljenje na necijem licu, mnogo lep i nemerljiv ... Ali da ne bih upala u stadijum odradjivanja moram se ograniciti, jer ima tu jos puno ideja za neciji osmeh : )))

    Hvala na divnim recima ; )

    ОдговориИзбриши
  3. Jako su mi poznate reci : Jel moze nesto slicno?
    Na pocetku mi to uopste nije predtsvljalo problem ali kad sam po 100 put napravila ogrlicu "Duga" vise nisam mogla,mada je ona moja naj prodavanija ogrlica.

    ОдговориИзбриши