понедељак, 19. април 2010.

Kako bih se preselila u NS ...

... Svaki korak u NS je je samo stepenica ka trajnoj adresi :D
Tako da ja stvarno nisam mogla da preskocim ucesce na Sajmu rukotvorina i lepih stvari : ))) Moram da pohvalim organizatorke Elu, Marijanu i Bilju ... Iako je posecenost bila manja nego na nekim izlozbama u BG vidi se profesionalizam u njihovom radu i verujem da ce svaka sledeca izlozba biti sve bolja i da ce kroz par meseci to biti neizbezan dogadjaj u NS, ja cu svakako konkurisati opet : ))) Bravo devojke!
Moj dan je svakako poceo u trci sa maratonom i pracenjem stanja na nebu (slucaj oblak sa Islanda) uspele smo moja drugarica i ja da se dogegamo vozom u moj omiljeni grad, posle Zemuna ... Sve divno, suncano, mirno, malo kafica, malo sladoled ... mmmm divota! I kada smo nasle prostor, ja sam bila zadovoljna, lep je to prostor za izlaganje ... Konkurencija ogromna! Stvarno je bilo raznovrsno i sve odlicno uradjeno i nosivo! Ja sam kao po obicaju jako lenja u fotografisanju i ne raspolazem nekim boljim aparatom pa i ono sto sam slikala, neke fotografije ne docaravaju lepotu nakita :/ tako da mi ne zamere izlagaci ciji sam nakit fotkala jer neke slike nisu bas uspele ... Moram da se zahvalim mojim komsinicama na divnim poklonima, ma najlepsim ... Ivani Vukenovic i Geomed kozmetici : )





I malo postavka mog standa sa sve zamenicom na celu :D

I malo poklona : )))
Mindjuse Ivane Vukenovic, nikad objavljene i savrsene : )

Kao i sapuni Aleksandre iliti GeoMed kozmetike : ))) oba za lice

6 коментара:

  1. Draga Tamara (Silvija) ... jutros sam ulepšala sebi dan tako što sam stavila onu prelepu ogrlicu sa dva srca koju sam dobila od tebe. Bez obzira na kišu, jedan pogled na ogrlicu je bio dovoljan da mi podigne raspoloženje.

    Juče je zaista bio lep dan, verujem za sve učesnike Malog sajma, a i za posetioce. Super što si postavila fotke. Ja se spremam da fotkam svoje poklončiće popodne pa da okačim na blog. Šta da ti kažem, radujem se ceo dan ko dete kad pogledam ove prelepe stvari i kad se setim one pozitivne atmosfere od juče :) .

    ОдговориИзбриши
  2. I ja se nadam da ćemo se uskoro ponovo videti na nekoj sličnoj izložbi. Veeeeliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Jao Aleksandra, hvala ti na lepom komentaru, sada je i meni dan suncan : )))

    Misho, drago mi je sto sam te upoznala i ocekujem te na sledecem sajmu na duze ; )

    ОдговориИзбриши
  4. jao,shto si me obradovala sad,ja sam se skroz ulenjila po pitanju bloga i blogovanja,sretjom pa sam kliknula na fb-u da vidim shta si pisala :)
    a hvala tebi i komshinici Aleksandri na divnim poklonima,da mi je takav komshiluk na svim izlozbama - gde bi mi kraj bio? :)

    ОдговориИзбриши
  5. .... pa bila bi zatrpana poklonima i srecna zbog toga :D

    ОдговориИзбриши
  6. zavidim, ali evo iskreno i otvoreno svima koje ste bile tamo ja zavidim :))) uh kakvo druženje i dobra atmosfera :D

    ОдговориИзбриши