понедељак, 18. април 2011.

Can I fly?

Think of the presents you've brought
Any merry little thought
Think of Christmas, think of snow
Think of sleigh bells Here we go!
Like a reindeer in the sky
You can fly! You can fly!
You can fly! You can fly!
Soon you'll zoom all around the room
All it takes is faith and trust
But the thing that's a positive must
Is a little bit of pixie dust
The dust is a positive must
You can fly! You can fly!
You can fly! You can fly!
When there's a smile in your heart
There's no better time to start
It's a very simple plan
You can do what the birdies can
At least it's worth a try
You can fly! You can fly!
You can fly! You can fly!
 

среда, 13. април 2011.

Drago! i tačka ...

Imam nevidjenu potrebu da se igram sa poludragim kamenjem, ali kako moja potreba raste, kočnice na novčaniku opadaju :D to valjda tako uzročno-posledično ... Ovo što sam napravila, nije ništa posebno, u smislu da je za njihovu izradu potrebno neznamtinijakakvospecijalnoumeće ali eto, meni su drage i simpatične, posebno što sam tek kupljeno kamenje propisno očistila od negativne energije, a zatim ga malo i sunčala, a da ne pričam sa koliko ljubavi sam ih posmatrala, to se ceni, jel : )
Slede narukvica i mindjuše od Labradorita ...
U par rečenica, C/P sa drugih sajtova, biram za vas najlepše ... "Može da vas odvede u drugi svet ili u druge živote. Otklanja projekcije drugih ljudi i misaone formacije koje su se zakačile za auru. Labradorit je koristan pratilac kroz promene, jer daje snagu i istrajnost. On ima moć da zarobi svetlost. Talasna dužina svetlosti koja izadje iz Labradorita je drastično manja od one koja je u njega ušla. Može doneti neočekivana ili neverovatna rešenja."
Granat.
Drugi pisali ja sam C/P za vas : ) "Granat je kamen koji štiti od lopova koji nameravaju da ukradu vaše dragocenosti, ideje ili uspeh na poslu. Koristite Granat ukoliko životinja nije srećna zato što ostaje u kući dok njeni vlasnici odlaze na posao. Doneće ponovo strast i umetnost uživanja. Fokusirajte se na Granat da dobijete ono što strasno želite: posao ili kreativnu avanturu."


Sorry for not translating this blog post, but I`m really sick and not in the mood for English (had test in German) :D



недеља, 10. април 2011.

Nisam znala da sam ovo htela / I never knew that I wanted this

Kao i uvek, uvek neka sjajna pesma kao inspiracija ili bar kao podloga pri radu, ovog puta i jedno i drugo ... Ajmo sad svi na pesmu : ) stvarno je divna ...

As always, always is great song inspiration or background for inspiration ... Go to watch video  is really lovely ...

Ovo je samo mali početak, biće jos novog nakita, a sve u susret novoj izložbi u Novom Sadu, u klubu Trema, u sklopu Narodnog pozorišta od 12-18h u nedelju 17. aprila 2011. : )

This is just a small beginning, will be more new jewelry, all to meet a new exhibition in Novi Sad, in club Trema, from 12-18pm at Sunday, 17. April 2011. : )