недеља, 30. мај 2010.

Ovog puta ne ...

Koliko sam uspešna u kopiranju same sebe, prosudite sami :D U pitanju su porudžbine jako popularnih komada nakita za koje mi nije bio problem da napravim slično, ali plašim se da već posle 3 puta uopšte ne uživam, pa ću se za sad ograničiti na do 3 varijacije na temu, jer u protivnom rizikujem da počnem da psujem sebe što sam pristala, xaxaxa i naucila sam da ne znam da kažem ne tokom ove moje karijere sa nakitom, mada desi se neki izlet, desi :D Zamislite da se "NE, ne znam da kažem NE" situacija produži na moju pravničku karijeru, ne ne ne bi valjalo ... Eto, svima koji čitaju ovaj moj post i požele nešto od ova dva čeda, moram da kažem NE : )))

четвртак, 20. мај 2010.

Ljubavna Afrika

Ogrlica od efaplasta, dugmici su rucno oblikovani, bojeni i lakirani. Metalni dodaci i lanci. Vostani konac i satenska traka.

Moja ljubavna Afrika

субота, 15. мај 2010.

Afrika

Moj rad na temu "Afrika" na forumu Moj.rucni.rad ...
Naravno, u pitanju je efaplast light, rucno oblikovan, smirglan, iscrtan i bojen, lakiran naravno : )




петак, 14. мај 2010.

Sha lal lal lala (what a beautiful day?)

Juce sam dobila dva sjajna poklona! Na oba sam skakutala srecna, trcala okolo po stanu, gledala ih, smejala se ... Divno stanje, sta da vam kazem ..
Prvi u tom danu dobila sam od koleginice Radice, "Glasovi iz daljine" ... Kada sam je videla na fejsu stvarno sam bila odusevljena, kupila me je odmah ... I tako, nije mi prosao odgovor na Radicino nagradno pitanje zasto bas ja da nosim ogrlicu na maturu (a i medju nama i bio mi je glup odgovor: "Zasto da ne?"), ali prosla je trampa :D sto je jos bolje, radujem se sto i ona uziva u necem mom : )))

Nije li divna?

Drugi poklon stigao je to vece, decko je najavio iznenadjenje, ocekivala sam stap za mog papagaja :D ali ne, stvarno je bilo iznenadjenje! Nesto sto mi je zadavalo pasivnu muku pred svaku izlozbu, nedostatak necega na sta bi poredjala svoje prstenje ... Svaki put ih poredjam po sistemu "kud koji mili moji" i stvarno je :/
Ali sad! Imam najdivniji kutiju za izlaganje, otmenu, sa stilom, handmade by Dejan Pavlovic ...
Zar nije super? Ja bih sebi zavidela :D

петак, 7. мај 2010.

mAlO BoGGaTsTvOooo

Zadnjih dana sam sredjivala sav svoj nakit, sumirala sta bih kombinovala sa letnjom garderobom i tako... : ) ...uzivala u svim tim divnim stvarima, da ne budem skromna, dosta toga sto mi je jako drago sam i sama napravila, ali dosta toga su napravile i moje koleginice via nakitu ... I bas sam sretna! Nije mi toliko bitna odeca, koliko te male slatke sitnice, koje mame osmeh svaki put kada sam u bzv fazi, kao sto je to ova, ovih dana ... I onda se tako nakindjurim i razvucem osmeh i briga me :D
Nesto mojih ruku delo sto sam planirano ili neplanirano zadrzala : )))

Zatim nesto su pravile druge kreativne duse, dosta njih se vec prepoznaje po samoj slici, ali pomenucu: Danu The Look, Maya StarFish, Ika factory, Zoa handmade, Radionica caplja, Ivana Vukenovic, KSANDRA, Milica Nikolic, Ela, zatim Gordanu Radovanovic (ciji sam prsten (glupaca) zaboravila da slikam), Danijela Momic (ciju torbu moja sestra ponosno nosi) itd ...

A zatim nesto meni jako posebno i sveto, a da ne pricam koliko drago, uh, pucam od srece kada je nosim : ) Torba, novcanik, bros i torbiculjak za moj presveti novi pasos (koliko je meni bitan pasos, a tek pecati u njemu, nesto najvrednije sto posedujem) :D ---> Maslikarija : )
Draginja

I dodaci : )


Do sledeceg puta kada cu vam predstaviti . . .
Sve moje naocare pa sve moje momke, xexe
salim se ; )